Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

 

Reparatii Pompe Duza / Pompe Unitare

Verificari si reparatii injectoare pompe duza si unitare Bosch, Delphi, Siemens


Sistemul de injectie Injector Pompa Duza se intalneste cu preponderentă la autoutilitarele mari (Iveco, Scania, Volvo, Renault, etc.) si la autoturismele din grupul VW, Audi, Seat si Skoda, motorizari de 1.9 TDI si 2.0 TDI cat si la Ford Galaxy 1.9 TDI.

 

Acest sistem de injectie este un sistem de injectie integrat ce incorporeaza intr-o singura componenta injectorul pulverizator si elementul pompant (generator de presiune). O astfel de componenta este montata pe fiecare cilindu in parte angrenarea elementului pompant al injectorului pompa duza facandu-se direct de catre axa cu came. Momentul injectiei si cantitatea de combustibil injectata sunt controlate electronic de catre unitatea de comanda centrala a masinii.

 

 Sistemul de injectie Pompe Unitare este similar, diferenta constand in faptul ca pompa si injectorul sunt doua componente separate, o pereche (pompa +injector) fiind montata pe fiecare cilindru al motorului. Acest tip de sistem de injectie este intalnit mai ales la autoutilitarele mari Mercedes, Daf, Scania si motoarele Deutz.

 

Total Diesel Service dispune de echipamente de ultima generatie ce permit efectuarea cu precizie de verificari si reparatii la injectoarele pompa duza si la pompele unitare marca BOSCH, SIEMENS si DELPHI.

 

Total Diesel Service pune la dispozitia clientilor sai pompe duza noi sau reconditionate la preturi atractive. >> vezi sectiunea Pompe Duza


pompe duza

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709