Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

 

REPARATII POMPE DE INJECTIE MECANICE ROTATIVE SI IN LINIE

 

Verificari si reparatii profesionale pompe de injectie mecanice rotative si Ón linie (Bosch, Delphi, Lucas, Denso, Zexel, Stanadyne, Yanmar, Minimec, Sims)

 

Total Diesel Service dispune de echiparea si cunostintele necesare pentru a verifica si repara orice tip de pompa mecanica, rotativa sau in linie ce echipeaza autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole si de constructii, generatoare, echipamente industriale, salupe si vapoare. Asiguram reparatii pentru pompele Bosch in linie, Bosch rotative VE si VA, Minimec, Sims, Denso rotative si in linie, Zexel, Yanmar, Delphi (Lucas) DPA, DPS, DP 200, DP 210, DP310, DPC, DPCN, Stanadyne.

Verificarile se fac pe bancuri profesionale, respectand cu strictete parametrii de functionare cuprinsi in fisele de testare. In urma verificarilor pe bancul de probe cat si a inspectiei vizuale si microscopice a componentelor interne ale pompei de injectie se identifica componentele uzate, acestea fiind inlocuite cu piese de origine, garantand astfel calitatea lucrarilor efectuate. In urma lucrarilor de reparatie, pompele sunt supuse testelor finale, efectuandu-se totodata si reglajele necesare unei bune functionari a motorului.

Total Diesel Service comercializeaza pompe de injectie diesel mecanice, noi si reconditionate, din stoc.>> vezi sectiunea Pompe de Injectie Mecanice

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709