Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Pompe Inalta Presiune (Common Rail) SIEMENS / VDO / CONTINENTAL

Verificari, reconditionari si reparatii pompe de inalta presiune (common rail) Siemens / VDO / Continental

Desi nu la fel de raspandite ca sitemele de injectie diesel Bosch sau Delphi,  in ultimii ani sistemele de injectie diesel Siemens common rail au capatat o cota de piata tot mai mare, in prezent, acestea echipand autovehicule Ford, Peugeot, Citroen, Toyota, Renault, Dacia, etc.

De-a lungul timpului, producatorul german a produs pompele de inalta presiune sub brand-ul Siemens, VDO sau mai nou Continental. Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, am investit in tehnologia necesara ce ne permite sa efectuam verificari si reparatii la pompele de inalta presiune Siemens.

Ca si in cazul celorlalte pompe de injectie si injectoare, la reconditionarea pompelor de inalta presiune Siemens (common rail) urmam cu strictete toate etapele procesului tehnologic, incepand cu dezasamblarea pompei si curatarea tuturor componentelor interne, continuand cu inlocuirea componentelor uzate (pompa transfer, supapa debit, regulator presiune, set garnituri, etc.) si incheind cu reverificarea finala a pompei pe bancul de probe. Astfel asiguram si garantam reparatii de calitate a pompelor Siemens common rail.

Total Diesel Service comercializeaza pompe de inalta presiune Siemens / VDO / Continental reconditionate, din stoc, la preturi competitive. >> vezi sectiunea Pompe Inalta Presiune

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709