Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Pompe Inalta Presiune DENSO (Common Rail)

Verificari, reconditionari si reparatii pompe de inalta presiune Denso (common rail) - conform normelor de testare si reglaj, folosind echipamente profesionale.

Total Diesel Service dispune de tehnologia necesara ce ii permite sa verifice si sa reconditioneze pompele de inalta presiune Denso (common rail), conform fiselor de lucru ale acestora. Putem verifica si reconditiona pompe de inalta presiune Denso HP2, HP3 si HP4, ce echipeaza autovehicule si autoutilitare (Ford, Opel, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Mitsubishi, Isuzu, Mazda, etc.), cat si utilaje agricole si industriale.

Ca si in cazul celorlalte pompe de inalta presiune, acordam o atentie deosebita verificarilor preliminarii pentru a fi in masura sa punem un diagnostic complet si corect. Astfel pe langa verificarea pe banc a pompei se face si o verificare vizuala, microscopica a componentelor interne pentru identificarea uzurilor. Reconditinarea pompei de inalta presiune Denso presupune dezasamblarea pompei si curatarea tuturor componentelor interne pentru inlaturarea impuritatilor si inlocuirea componentelor uzate cu piese de origine. Procedura de reconditionare a pompei se finalizeaza odata cu reverificarea parametrilor de functionare pe bancul de probe.

Total Diesel Service comercializeaza pompe de inalta presiune Denso common rail reconditionate, din stoc, la preturi atractive, pentru o gama variata de autovehicule. >> vezi sectiunea  Pompe Inalta Presiune

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709