Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Pompe Inalta Presiune DELPHI (Common Rail)

pompe diesel common railVerificari, reconditionari si reparatii pompe de inalta presiune Delphi (common rail) - conform normelor de testare si reglaj


Pompa de inalta presiune Delphi s-a dovedit a fi destul de sensibila la combustibili contaminati cu apa sau impuritati. Datorita lipsei de ungere componentele interne ale pompei capata uzuri accentuate, particulele metalice rezultate avand un efect direct in defectarea injectoarelor.

Societatea noastra verifica pompele de inalta presiune Delphi (common rail) pe bancuri de proba profesionale, in conformitate cu fisele de testare specifice fiecarui cod de piesa in parte. Pe langa verificarile pe bancul de probe, efectuam si o verificare suplimentara, amanuntita, a componentelor interne pentru depistarea uzurilor.
Total Diesel Service reconditioneaza pompele de inalta presiune Delphi (common rail), urmand cu strictete toate etapele procesului tehnologic. O atentie deosebita este acordata curatarii tuturor componentelor interne pentru inlaturarea impuritatilor si particulelor metalice rezultate in urma uzurilor aparute la componentele in miscare din interiorul pompei. Dupa inlocuirea componentelor uzate (ex: ax pompa, rulmenti, papuci cu role, pompa de transfer, setul de garnituri), pompa este reasamblata intr-un mediu ferit de praf si impuritati, facandu-se mai apoi o reverificarea a parametrilor de functionare pe bancul de probe.

Total Diesel Service comercializeaza pompe de inalta presiune Delphi common rail reconditionate, din stoc, pentru autovehicule Ford Focus, Dacia Logan, Renault Clio si Megan. >> vezi sectiunea Pompe inalta presiune

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709