Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Pompe Inalta Presiune BOSCH (Common Rail)

Pompa Injectie Bosch Common Rail CP1s

Verificari, reparatii si reconditionari pompe de inalta presiune Bosch (Common Rail) - conform normelor de testare si reglaj.

Total Diesel Service verifica pompele de inalta presiune Bosch (common rail) pe bancuri de proba profesionale, conform fiselor de testare specifice fiecarui cod de piesa in parte.

Putem verifica si reconditiona pompe de inalta presiune Bosch CP1, CP1H, CP3, ce echipeaza autovehicule (Ford, Opel, Mercedes, Renault, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Hyundai, Peugeot, Range Rover, Saab,  Kia, Chevrolet, etc.), autoutilitare si camioane (Iveco, Man, BMC, Renault, Ford, Mitsubishi, DAF, Volvo, Cummins, etc.) cat si utilaje agricole, utilaje de constructii si echipamente industriale (John Deere, Komatsu, Deutz, Case, New Holland, Massey Ferguson).

Total Diesel Service reconditioneaza pompele de inalta presiune (common rail) Bosch urmand cu strictete toate etapele procesului tehnologic, incepand cu dezasamblarea pompei si curatarea cu ultrasunete a componentelor interne pentru inlaturarea impuritatilor si continuand cu inlocuirea, cu piese de origine, a tuturor componentelor uzate (ex: elementii pompanti, bucsile de la axul de antrenare, setul de garnituri, supape, pompa de transfer, etc). Procedura de reconditionare se finalizeaza odata cu reasamblarea pompei intr-un mediu ferit de praf si impuritati si reverificarea parametrilor de functionare pe bancul de probe.

Total Diesel Service comercializeaza pompe de inalta presiune Bosch reconditionate, din stoc, la preturi competitive, pentru o gama variata de autovehicule. >> vezi sectiunea Pompe Inalta Presiune

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709