Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Injectoare Bosch Piezo Common Rail

Verificari, reconditionari si reparatii injectoare Bosch Piezo Common Rail

 

injectorInjectoarele Bosch Piezo au inceput sa echipeze diverse tipuri de autovehicole dupa anul 2005. Datorita presiunilor mari de lucru, a conditiilor de exploatare si / sau a intretinerii necorespunzatoare, si la acest sistem de injectie au aparut probleme tehnice.

 

Problemele cel mai des intalnite la acest tip de injector sunt:

 

a) pierderile de presiune pe returul injectorului datorita uzurii supapei de control, acest lucru avand ca rezultat dificultati de pornire a motorului si / sau limitarea puterii motorului la accelerari mai agresive.

b) pierderea necontrolata a unei cantitati de combustibil in cilindrii, datorita uzurilor aparute la zona de inchidere a duzei injectorului, in acest caz aparind fumul alb excesiv in relati.

 

Incepand din anul 2010, Total Diesel Service a investit in echipamente dedicate si in specializarea personalului ajungind la capacitatea tehnica ce ii permite diagnosticarea si reconditionarea profesionala a acestui tip de injectoare. Reconditionarea injectoarelor Bosch Piezo, presupune demontarea completa a acestora, curatarea atenta a componentelor interne ale injectorului, examinarea microscopica a acestora pentru identificarea uzurilor, reconditionarea profesionala a componentelor interne (duza si supapa de control), reasamblarea injectorului, verificarea si calibrarea parametrilor pe bancul de probe.

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709