Total Diesel Service

reprezentant autorizat  

      Language: Diesel Injection

Home

|

Produse si servicii

|

Cerere Oferta

|

Cariere

|

Contact

 

 

 

Produse si servicii:

 

 

Injectoare BOSCH Common Rail

Verificari, reconditionari si reparatii injectoare Bosch Common Rail

 

injectorInjectoarele Bosch common rail sunt verificate pe bancuri de probe specializate, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. In urma verificarii injectoarelor se intocmesc note de constatare pentru fiecare reper in parte in care sunt evidentiate defectele constatate. Odata obtinut acordul de reparatie din partea beneficiarului, injectoarele intra in procesul de reconditionare. Reconditionarea injectoarelor Bosch “common rail” presupune curatarea exterioara a injectorului, dezasamblarea completa, curatarea cu ultrasunete a componentelor interne ale acestuia, inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite.

Total Diesel Service verifica si reconditioneaza injectoare Bosch “common rail” pentru toata gama de autovehicule (autoturisme, autoutilitare, utilaje agricole, camioane, utilaje de constructii, echipamente industriale, etc.)

Incepand din anul 2010, Total Diesel Service are capacitatea tehnica si dotarile necesare care ii permit verificarea si reconditionarea injectoarelor Bosch Piezo, prezente pe autoturisme si autoutilitate Mercedes, VW, Audi, Renault, BMW, etc.


Total Diesel Service comercializeaza injectoare Bosch common rail si Bosch Piezo reconditionate sau / si noi, din stoc, la preturi atractive, pentru o gama variata de autovehicule, utilaje si camioane >> vezi sectiunea  Injectoare Common Rail.

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, sunati la 0788.998.709